Winston werd niet bekeurd voor appen met Luuk

Winston Gerschtanowitz werd vorige week helemaal niet op de bon geslingerd omdat hij in de auto aan het appen was met Luuk Ikink, zoals de Boulevard-ster beweerde op tv. Hij was bezig met zijn agenda-app. Dat heeft de SBS 6-ster gezegd in 5 Uur Live. Gerschtanowitz liet op Instagram zien hoe hij bekeurd werd door een agent, omdat hij met zijn telefoon bezig was. Ikink beweerde in Boulevard dat het zijn schuld was dat hij die boete kreeg, omdat ze samen aan het appen waren.

Luuk Ikink zei: “Wat grappig is: dit berichtje kwam om 14.15 uur naar buiten en echt letterlijk een minuutje ervoor zat ik met Winston te appenDat ging over The Wall, het programma dat hij zondag gaat doen, dus eigenlijk denk ik dat ik er een beetje debet aan ben dat hij nu die boete heeft gekregen.”

Dat is volgens Gerschtanowitz echter niet waar: hij was met zijn agenda bezig. En de presentator had naar eigen zeggen geen flauw idee dat dat ook niet mag in de auto.

Gerschtanowitz: “Dit is een goede les wat niet iedereen weet: dat je niet mag met bellen met je telefoon in je hand, dat wist ik, maar ik was dus onderweg en zocht in mijn agenda het adres van de afspraak waar ik naar toe moest. Dat mag dus ook niet. Dus ik zei nog tegen hem: ‘Ik was niet aan het bellen! Ik was niet aan het bellen!’ Hij zei: ‘Maar je had hem in je hand.’ Dat mag dus ook niet. Dat wist ik dus niet. Hij had alle recht om me aan te houden.

De agent verkneukelde zich volgens Gerschtanowitz niet om het geven van de boete. “Hij lachte niet in zijn vuistje, het was een heel aardige meneer.

Overigens wekte Gerschtanowitz met zijn post op Instagram enige ergernis op, omdat op de uitsnede van de foto van de bekeuring nog nét het merk van zijn auto stond: een Porsche Panamera Turbo. Patsergedrag, vinden sommigen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen