Hanneke Groenteman walgt van nieuwe Nieuwsshow

Hanneke Groenteman vindt dat AVROTROS de Nieuwsshow helemaal aan het verkloten is. Dat laat de presentatrice blijken op Twitter. Nadat de omroep eerder Peter de Bie al op non-actief zette, mag nu ook Mieke van der Weij geen radio meer maken. Daarom wordt NPO Radio 1’s populairste programma nu gepresenteerd door Jan Mom en een wisselende co-host, waaronder Mischa Blok. “Nieuwsshow is ondraaglijk lelijk geworden“, laat een boze Groenteman weten.

Dat Groenteman er echt mee zit, blijkt wel uit het feit dat dit haar eerste tweet in tweeënhalf jaar is. Ze is tegenwoordig meer actief op YouTube, maar ‘Nieuwsshow is ondraaglijk lelijk geworden’ zou een beetje een korte vlog zijn.

Paul de Leeuw is het eens met Hanneke Groenteman, laat hij weten in een tweet aan haar. “Ik vind Mischa Blok wel leuk! Hoewel ik echt Mieke en Peter terugwil!

Luisteraar Loes is het er ook mee eens: “Helemaal mee eens. Hoorde bij mijn zaterdagochtend ritueel. Er zit geen enthousiasme meer in. Verplicht nummer geworden. Vragen oplezen.

Zeer waarschijnlijk keren Peter en Mieke in januari 2018 terug als het vertrouwde zaterdagduo op NPO Radio 1, maar dan onder de vlag van Omroep MAX. Luisteraar Michel: “Dan dus of tot de tijd luisteren en ondraaglijk afzien of iets anders gaan doen.”

Foto: BNNVARA

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen