Timur Perlin bevestigt vertrek bij 3FM

Timur Perlin vertrekt inderdaad bij 3FM. Na acht jaar bij de radiozender stopt hij met radiomaken. Dat heeft de BNN’er zojuist bevestigd in de opening van het radioprogramma Superrradio dat hij maakt met collega Rámon Verkoeijen. Perlin vindt het tijd voor iets nieuws. “Na acht jaar 3FM wil ik weer eens wat anders doen. Wat was heel lang de grote vraag, totdat ik deze zomer merkte hoe gelukkig ik werd van helemaal niks doen: gewoon een beetje flierefluiten“, aldus de presentator.

En dat is wat ik het komend jaar, misschien langer, ga doen: beetje lummelen, hangen, in een strandbar werken, bergwandelen, en als het mee zit garnalen vissen.”

Perlin introduceerde bij 3FM items als ‘Flirt Je Stijf’ en natuurlijk ‘Mama Appelsap’. Ook zat hij in het Glazen Huis tijdens 3FM Serious Request 2011. “Superrradio is het allerleukste radioprogramma dat ik ooit heb gemaakt, bij de allerleukste zender, met de allerleukste collega’s van Nederland. Man, wat ga ik dat wel missen!

Rámon is niet van plan om met me mee te gaan garnalenvissen. Wat zijn plannen zijn hoor je binnenkort!

Het is het zoveelste verlies voor het noodlijdende 3FM: vorig jaar vertrokken Coen Swijnenberg, Sander Lantinga en Gerard Ekdom al.

Het AD kwam vorige week met de primeur dat ook Giel Beelen stopt en het vertrek van Perlin lekte gisterenavond laat uit via De Telegraaf.

Foto: Annemieke van der Togt/BNN

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen