Radio 2-dj spot Wilfred Genee in Soestse supermarkt

Radio 2-dj Wouter van der Goes heeft Wilfred Genee een paar weken geleden gespot bij de notenafdeling van een supermarkt in Soest. Hij zag hem, maar heeft hem niet gegroet. Dat heeft de dj in zijn radioshow laten weten aan de RTL 7-ster. Van der Goes durfde Genee niet te groeten. “Ik heb een gek ding met jou meegemaakt, maar dat weet jij niet. Ik kwam er een paar weken geleden achter dat wij in hetzelfde dorp wonen en ik zag jou staan bij de supermarkt“, aldus de radiopresentator.

Het eerste wat in Van der Goes opkwam, was om op Genee af te lopen, maar dat deed hij uiteindelijk toch niet. “Ik dacht: o, wat leuk, want wij spreken elkaar wel eens in het programma, dus ik loop naar je toe. Ik durfde het echter niet.”

Ik zag je staan bij de noten en ik zag allemaal mensen om me heen die zeiden: ‘Daar heb je Wilfred Genee.’ Ik dacht: als ik nu naar je toe ga en je krijgt dat moment dat jij een blik in je ogen hebt van ‘wie is dit nu weer’, dat wil ik mezelf niet aandoen. Ik heb het dus niet gedaan.”

Genee begrijpt niet waar de angst van Van der Goes vandaan komt. “Volgende keer gewoon doen. Mensen als Gerard Ekdom en Kim-Lian wonen hier toch ook allemaal? Is het de afstand die ik bij mensen oproep?

De naam van de supermarkt waar Genee zijn boodschappen doet bleef onbesproken. In Soest kan men onder meer winkelen bij Albert Heijn, Boni, Jumbo en Hoogvliet.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen