Karin Bloemen kiest voor manager Nicolette van Dam

Geplaatst op Sat 09 Apr 2016 om 11:57

Karin Bloemen heeft haar manager Ine de Boer ingeruild voor een manager die iets meer verstand heeft van televisie. Ze wil namelijk meer met tv doen. Dat vertelt de cabaretière in de Privé. Haar boekingen zijn overgenomen door Mike Dobbinga. “Ik wilde een zakenpartner die iets meer met de televisiewereld bekend is. Ik doe naast theater ook veel televisiewerk. Zo was ik pas nog te zien in Maestro. Bij dit soort zaken is het handig om iemand naast me te hebben die weet hoe tv werkt.

En Dobbinga heeft verstand van tv-zaken, aldus Bloemen. “Mike werkt bijvoorbeeld ook met Nicolette van Dam. Maar het gaat goed met Ine, hoor. Ze is de samenwerking aangegaan met Angelique Finkers, de zus van Herman Finkers.

Angelique heeft ook al jaren een managementbureau. “Samen met Ine doet ze nu de zaken voor onder meer Brigitte Kaandorp, Richard Groenendijk en Sara Kroos.

Dobbinga verzorgt ook het management van onder meer Leco van Zadelhoff, Jamai Loman, Cilly Dartell en Dennis van der Geest.

Het Privé-interview met Bloemen kunt u lezen via Blendle.
5 Reacties op “Karin Bloemen kiest voor manager Nicolette van Dam”


 1. Rick

  Angelique Finkers is nu toch directeur bij het Zaantheater?

 2. Marly van der velden Lover

  Nicolette van dam? wat doet zij eigenlijk op dit moment? ze krijgt helemaal geen shows meer op rtl 4

 3. Anonymous

  Nou idd waarom heeft Nicolette van Dam een manager nodig? Interessant doen ofzo? Laat ze lekker broodjes knakworst verkopen , prima toch?

 4. Bonnie Kreukhoven

  Vast een hele goede manager. De helft van zijn stal zit werkloos thuis. Nicolette ontslagen, Leco nergens meer te zien en wat doet Dennis Vd Geest precies? Ik zou een ander nemen Karin.

 5. BRAAK

  Wat moet die dikzak met een manager, haar laten stoppen met optreden hoop ik.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.