Linda uit kritiek op nieuwe poppenshow John de Mol

LINDAnieuws, de nieuwssite van Linda de Mols mediaplatform, schuwt kritiek op een tv-productie van haar broer John de Mol niet. De reacties op zijn SBS 6-programma Wat Een Poppenkast zijn niet eensluidend positief, is te lezen op de website. Waar LINDA het op ‘verdeelde reacties’ houdt, kopte De Telegraaf vrijdagavond ‘Wat een Poppenkast! afgekraakt op Twitter’. Dat artikel werd snel daarna verwijderd. De Telegraaf Media Groep en De Mols Talpa sloten in januari een grote deal.

LINDAnieuws publiceert meerdere negatieve reacties op Wat Een Poppenkast. “Wat een flutprogramma zeg! Haal maar gelijk van de buis”, zegt Nihayet bijvoorbeeld.

Henk spreekt van ‘een bedroevend niveau’ en Mike noemt het ‘dramatisch slecht’. En Martijn: “Het beste aan Wat Een Poppenkast was het einde. Dat het eindelijk weer afgelopen was.

De Telegraaf was iets uitgesprokener in zijn inmiddels verwijderde artikel. Volgens de krant is het SBS 6-programma van producent De Mol ‘massaal afgekraakt’. “Verschillende twitteraars claimen al na een paar minuten kijken te hebben gezapt.

De krant publiceerde een hele rits negatieve reacties. “Sorry, echt een flop! Haal ze maar volgende week uit de buis. Dat is mijn advies”, luidde de reactie van Aschwin bijvoorbeeld.

Na 40 seconden gekweld te zijn is het tijd om te zappen”, voegde Patrick toe. En Evert: “Poppen lijken nog wel, maar stemmen kloppen voor geen meter! Slecht!

André: “Wat is dit treurig, tenenkrommend, achterhaald, tranentrekkend, wanstaltig, verdrietig en bovenal ronduit slecht.

Wat Een Poppenkast begon vrijdag met 660.000 kijkers en 10,3 procent marktaandeel, wat voor SBS 6-begrippen niet onaardig is.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen