Patty Brard vindt Peter R. de Vries ‘naar en arrogant’

Patty Brard heeft niet genoten van haar samenwerking met Peter R. de Vries als jurylid in de SBS 6-show Mindmasters Live. Dat vertelt ze in haar column in weekblad Weekend. Nu de stekker uit Mindmasters is getrokken speelt Brard open kaart over De Vries, die naast haar in de jury van het programma zat. “Twee avonden heb ik geprobeerd contact te leggen“, zegt de televisiediva. “Bij Peter werd het verzet steeds groter. Die man moet mij haten. Ik zal zijn niveau wel niet zijn.

Brard kreeg naar eigen zeggen hoofdpijn van de misdaadjournalist. “Hoe kun je je zoveel beter voelen dan een ander dat je weigert een tv-collega een hand te geven en hem voor Jan met de korte achternaam met uitgestoken hand laten staan? Ik heb het met verbijstering aanschouwd.

Ze mag zelf een diva genoemd worden, maar De Vries is er volgens haar pas echt één. “Hoezo mag Peter R. niet gefotografeerd worden door de paparazzifotografen die in de studio, niet voor hem maar overduidelijk voor Sabia, aanwezig zijn? Hoezo al die restricties, terwijl je weet waar je aan begint en met wie?

Het is overduidelijk dat De Vries het puur voor het geld deed, aldus Brard. “Persoonlijk had ik hem voor die zure mening niet ingehuurd.”

Hij brengt een onnodig nare, negatieve en arrogante sfeer met zich mee. Ik vind het jammer dat het programma niet gelukt is, maar ik ben zo blij met die komende acht hoofdpijnloze vrijdagavonden zonder de priemende ogen van Peter R.!

De hele column is te lezen in de Weekend (online versie).

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen