Roelof Hemmen heeft nog een hobby

Foto: RTLEr wordt steeds meer bekend over het privéleven van de controversiële nieuwslezer Roelof Hemmen. Het was al duidelijk dat zijn hond wild wordt van loopse teefjes, hij een enorme tatoeage op zijn bovenlijf heeft, een gladiator is in de gym en in zijn vrije tijd graag beesten neerknalt in het bos, maar de RTL 4-ster heeft nog een hobby: varen. Dat doet hij in de boot van collega Frits Wester. “Er gaan bijna altijd mensen mee. Zoals Roelof Hemmen, een van mijn beste vrienden“, zegt hij.

Hemmen kreeg onlangs veel kritiek over zich heen door te onthullen dat hij dieren doodt voor zijn plezier, om ze vervolgens op te eten. Catherine Keyl noemde hem ‘onhandig’ en Ton Verlind stelde dat de nieuwslezer uit is op sterrendom.

De RTL 4-presentator haalt wel vaker het nieuws met zijn columns. Zo schreef hij een woest stukje over mensen die op internet grapjes maken over bootvluchtelingen en schreef hij ook een keer uitvoerig over hondenseks.

De nieuwste hobby van Hemmen is een stuk onschuldiger. De vaaronderonsjes met Wester zijn heel gezellig. “Dat doe ik vaak: blikjes bier mee, flesje wijn, en dan de hele dag varen en zwemmen”, aldus Wester.

Lees hier alle artikelen over Roelof Hemmen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen