Viktor Brand: ‘Kijkers vinden mij lekkertje’

Viktor Brand heeft het idee dat zijn imago is veranderd door zijn deelname aan Wie is de Mol. Dat vertelt de SBS 6-ster in Veronica Magazine. Brand denkt dat hij nu meer seks uitstraalt. “Kijkers zien je wel in een andere gedaante – zweterig, in actie in het spel – dat maakt blijkbaar indruk, want voor sommigen val ik ineens in de categorie lekkertje. Supergrappig. Niet dat ik vroeger nooit zo werd gezien, maar toen waren het vooral oudere dames die op straat zeiden: ‘Ik vind je knap.’

Volgens Brand stond hij lange tijd bekend als ideale schoonzoon. “Privé ben ik dat niet, zo zullen vrienden beamen. Ik kan best ongeduldig of chagrijnig zijn en ben een eigengereid type. Ook in mijn werk: ik weet dondersgoed wat ik wil en ben op de set niet altijd de makkelijkste.

Ook heeft Brand een bankrekening die hij een grove naam heeft gegeven. “Ik heb een ‘fuck you’-account opgebouwd: een bankrekening met voldoende saldo om op een gegeven moment te zeggen: ‘Bekijk het allemaal, ik knijp er een tijdje tussenuit.’

Uiteindelijk wil hij helemaal weg uit Nederland. “Over tien jaar run ik een hotelletje in Spanje. Met dat land heb ik een onverklaarbare band, alsof ik geografisch verwisseld ben bij geboorte.

Rond mijn vijftigste een tweede leven beginnen, lijkt me de ultieme luxe. Dan heb ik mijn ei op tv gelegd en is het frisse boy next door-gevoel er wel vanaf.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen