Radio 538 geeft elke vrijdag 538 bitterballen weg

Foto: AVRORadio 538 en snackfabrikant Van Dobben slaan de handen ineen. Luisteraars van de Frank en Vrijdag Show maken het komende jaar elke week kans op maar liefst 538 bitterballen op hun favoriete vrijdagmiddagborrel. Dat heeft de zender laten weten. Van Dobben-baas Rogier Snoeks is blij met de samenwerking. “Het is de enige radioshow die mét studiopubliek uitzendt en dat zorgt voor een echt VrijMiBo gevoel. Dat gevoel willen we versterken met onze bitterballen bij de borrel.

Snoeks vervolgt: “We zien de laatste tijd dat de Horeca aantrekt. Mensen gaan er weer vaker op uit en de VrijdagMiddagBorrel is nog altijd ongekend populair. Of je nu in de kroeg, in de sportkantine of op het werk borrelt, de VrijMiBo is een mooie traditie die verbindt.”

Dj Frank Dane is even enthousiast. “In de Frank en Vrijdag Show trappen we het weekend af op Radio 538. En hoe lekker is het dat we dit vanaf nu samen mogen doen met Van Dobben.”

Als luisteraars op vrijdagmiddag hun ‘Weekendrammer’, een knalplaat om het weekend mee in te luiden, insturen via de Radio 538-website maken ze kans op deze prijs. Als het de luisteraar lukt om in de uitzending te komen, wint hij of zij 538 bitterballen.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen