Nieuwe Jerry Springer-show ook in Nederland op tv

Het nieuwe programma Tabloid van Jerry Springer zal ook te zien zijn op de Nederlandse televisie. De eerste uitzending is op zondag 17 augustus op ID, een themakanaal van Discovery. Dat heeft de zender vandaag laten weten. Springer bespreekt in Tabloid enkele waargebeurde misdaadzaken ‘die even schokkend als smeuïg zijn’. “Zaken waar beroemdheden bij betrokken waren of die om andere redenen voer waren voor de roddelpers”, zegt een woordvoerder van de zender.

Eén van de onderwerpen is de moord op oud-agent Horace ‘Big Mac’ McKenna die samen met zijn zakenpartner Michael Woods in Hollywood een vermogen vergaarde met het uitbaten van enkele stripclubs.

Als McKenna op een ochtend in 1989 voor zijn riante penthouse wordt doodgeschoten met een machinegeweer, duikt niet alleen de recherche maar ook de roddelpers op de zaak. Het spoor naar de dader loopt echter dood.

Tot verbazing van de recherche speelt Michael Woods acht jaar later in een film die een kopie lijkt te zijn van wat er met ‘Big Mac’ gebeurde. Maar maakt dat Woods tot een verdachte? De waarheid wordt uiteindelijk op een presenteerblaadje aangereikt.

Tabloid zal steeds te zien zijn om 21.00 uur. De eerste serie loopt tot eind oktober.

In de Verenigde Staten ging Tabloid in januari van start.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen