Mart Smeets en Irene Moors in Sterren op het Doek

Foto: NOSMart Smeets en Irene Moors zijn twee van de gasten in het nieuwe seizoen van Sterren op het Doek. Dat heeft host Hanneke Groenteman vandaag bekendgemaakt. De andere bekende Nederlanders die zich op het doek laten vereeuwigen zijn André KuipersRob de Nijs, Chantal Janzen, Huub Stapel, Gerdi Verbeet en Ellen Vogel. Vooral op die laatste is Groenteman trots. “Ze is bijna 92 jaar. Ze kan bijna niets meer zien nog net genoeg om het allermooiste schilderij uit te kiezen.

In Sterren op het Doek staat elke week een andere bekende Nederlander centraal. Drie onbekende kunstenaars portretteren die BN’er. Hij of zij mag vervolgens één doek mee naar huis nemen.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen