Ferry Doedens: ‘Blijkbaar vinden mensen mij leuk’

Ferry Doedens is erg blij met zijn talent, zijn populariteit en zijn inkomsten. Dat laat de acteur blijken in een interview met Veronica Magazine. Doedens ziet zichzelf groeien als acteur. “Om Ferry Doedens kan momenteel bijna niemand heen. Ik ben best veel in beeld nu. Blijkbaar vinden mensen mij leuk. Dan doe ik toch iets goed. Er staat me één scène bij waarin ik van de trap afkom in een gele badjas. Ik zeg niets en je ziet echt die leegte in mijn blik. Daar ben ik dan toch wel trots op.

Heel Nederland herkent Doedens op straat. “Ja, je kunt niet meer normaal over straat. Ik ben een heel open persoon, maar ik merk al dat ik mensen niet meer aankijk. Je wordt er een beetje paranoïde van. Maar goed, het is nu ook weer niet zo dat ik de paparazzi in de bosjes voor mijn deur heb liggen, hoor.

Als ze daar toch liggen, is hij daar wel trots op. “Laatst stond ik in Weekend, dan bel ik mijn moeder om dat te vertellen. Zij gaat er dan meteen een kopen, leuk voor later, toch?

Als soapster ziet Doedens iedere maand een aardig bedrag op zijn bankrekening verschijnen. “Ik mag niet klagen voor iemand van mijn leeftijd, ook nog eens met al die leuke dingen die ik naast Goede Tijden doe. Ik roep heel gemakkelijk: ‘Ik betaal wel.’

Tot slot geeft Doedens aan toch wel onzeker te zijn. “Ik was nog geen vijf minuten binnen of je liet me je buikspieren zien“, werpt zijn interviewer tegen.

Doedens: “Dat deed ik omdat ik trots ben dat ik zo hard gewerkt heb. Ik ben echt onzeker over mijn uiterlijk, vind niet alles even mooi aan mezelf.

Over zijn talent is hij echter niet onzeker. “Ik weet wat ik kan qua spelen en zingen. Ik doe allemaal dingen die ik heel leuk vind en dat komt blijkbaar goed over, want mensen zijn er blij mee.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen