Ferry Doedens: ‘Blijkbaar vinden mensen mij leuk’

Geplaatst op wo 13 mrt 2013 om 16:37

Ferry Doedens is erg blij met zijn talent, zijn populariteit en zijn inkomsten. Dat laat de acteur blijken in een interview met Veronica Magazine. Doedens ziet zichzelf groeien als acteur. “Om Ferry Doedens kan momenteel bijna niemand heen. Ik ben best veel in beeld nu. Blijkbaar vinden mensen mij leuk. Dan doe ik toch iets goed. Er staat me één scène bij waarin ik van de trap afkom in een gele badjas. Ik zeg niets en je ziet echt die leegte in mijn blik. Daar ben ik dan toch wel trots op.

Heel Nederland herkent Doedens op straat. “Ja, je kunt niet meer normaal over straat. Ik ben een heel open persoon, maar ik merk al dat ik mensen niet meer aankijk. Je wordt er een beetje paranoïde van. Maar goed, het is nu ook weer niet zo dat ik de paparazzi in de bosjes voor mijn deur heb liggen, hoor.

Als ze daar toch liggen, is hij daar wel trots op. “Laatst stond ik in Weekend, dan bel ik mijn moeder om dat te vertellen. Zij gaat er dan meteen een kopen, leuk voor later, toch?

Als soapster ziet Doedens iedere maand een aardig bedrag op zijn bankrekening verschijnen. “Ik mag niet klagen voor iemand van mijn leeftijd, ook nog eens met al die leuke dingen die ik naast Goede Tijden doe. Ik roep heel gemakkelijk: ‘Ik betaal wel.’

Tot slot geeft Doedens aan toch wel onzeker te zijn. “Ik was nog geen vijf minuten binnen of je liet me je buikspieren zien“, werpt zijn interviewer tegen.

Doedens: “Dat deed ik omdat ik trots ben dat ik zo hard gewerkt heb. Ik ben echt onzeker over mijn uiterlijk, vind niet alles even mooi aan mezelf.

Over zijn talent is hij echter niet onzeker. “Ik weet wat ik kan qua spelen en zingen. Ik doe allemaal dingen die ik heel leuk vind en dat komt blijkbaar goed over, want mensen zijn er blij mee.
50 Reacties op “Ferry Doedens: ‘Blijkbaar vinden mensen mij leuk’”


 1. Marije

  Wat een arrogant mannetje zeg. De RTL5-kijkers vinden hem in elk geval niet leuk.

 2. Monique

  Loser!

 3. *****

  Ach, er zijn ook mensen die jou niet leuk vinden Marije.

 4. Sander

  Niet zozeer arrogant, meer een geval van zelfkennis. Negen van de tien mensen vindt Ferry inderdaad heel leuk. Hij heeft talent en heeft zichzelf heel goed bewezen in de afgelopen jaren. Er zijn maar weinig mensen die zichzelf zo omhoog kunnen werken in de Nederlandse showbizz. Hier mag hij dan ook trots op zijn.

  Verwar zelfverzekerdheid niet met arrogantie, is weer zo’n typisch Nederlands trekje. Wees toch blij voor die jongen.

 5. Anoniem

  Gatverdamme! KOTSKOP

 6. william

  Ferry is onze knuffel homo!

 7. Mjo

  @Sander, ben het met je eens.

  Op welk forum je ook komt, het is altijd het zelfde liedje. Men kan tegenwoordig alleen nog maar afkraken en negatief zijn.

  Vindt dat echt jammer.

 8. Niek

  Wat een walgelijk ventje. Jan Kooijman de tweede.

 9. Elwin

  Nee, joh. Gek.

 10. Vincent

  *Trekt toilet door*

 11. www

  Mag ik een kotsbak? lol

 12. *****

  @www: Hoezo? Heb je net in de spiegel gekeken en wordt je daardoor misselijk?

 13. MO

  Wat een zelf ingenomen ventje. Bah.

 14. Anoniem

  Die reacties hier… Zo voorspelbaar. Ferry is een aardige gast!

 15. Coca-Cola

  Leuke talentvolle jongen, hij komt er wel.

  Ik sluit mij verder aan bij Sander, als iemand zelfverzekerd is moet je dat niet verwarren me arrogantie of zelfingenomenheid. Dat is weer de kortzichtigheid van de gemiddelde Nederlander.

 16. MicheldeB

  Is dit geen ‘satire’?

 17. Mark

  Hij is ook leuk… voor een nachtje! ;)

 18. Petr

  Hij is lelijk man. Zongebruinde oude kop.

 19. johan

  Ferry Doedens: ‘Blijkbaar vinden mensen mij leuk’……HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA hoe kom je DAAR nou weer bij knullie????

 20. Tin

  Hij kan goed acteren, maar ik vind hem totaal niet sympathiek.

 21. Daan

  Ik vind hem irritant, nichterig (met z’n lipgloss) en lelijk (oa lelijke oren en dat haar…zit toch niet?). Daarbij is hij veels te veel op televisie tegenwoordig. Maar ja, er is ook niet iets anders bijzonders in het Nederlandse showbizzwereldje dus dan krijg je dat…Oh ja…voordat ik dat hier naar mijn hoofd krijg…ben niet jaloers!

 22. Zeru

  Snap dus niet waarom hij ‘de hunk in GTST’ wordt genoemd… kijk dat hoofd!

 23. Anoniem

  bitches be like: ‘people like me’

 24. Afhaalchinees

  Ik zeg niets en je ziet echt die leegte in mijn blik. Wat een zelfkennis.

 25. Alex

  Kijk, zelfverzekerd zijn is een mooie eigenschap vind ik persoonlijk en Ferry heeft eigenlijk best gelijk.

  Maar, wat hij nog een beetje moet leren is dat je sommige dingen beter niet de media in kunt slingeren of in een interview moet zeggen. Dit is daar zo’n voorbeeld van. Het wordt op een bepaalde manier opgeschreven en wordt dan al snel opgevat als arrogant (zoals nu het geval). Hij zou baat hebben bij een goede manager en goede mediatraining, zodat hij dingen voor zichzelf houdt die niet zo “handig” zijn om te zeggen.

 26. peter

  hij is zeker leuk om naast te liggen

 27. Potlood

  Ja hij kan alles, behalve acteren.

 28. Flappy

  Oh ja Ferry, die scene met die gele badjas! Man, man, man, na de aanslagen op de Twin Towers, de WK-finale in 2010 en Peter R. de Vries met Joran was dat HET tv-moment van de afgelopen 15 jaar! De scene met de gele badjas, mijn god daar hebben we het met heel Nederland nog wekenlang over gehad. Iedereen weet wat je bedoelt want die scene met de gele badjas staat in ons collectieve geheugen gegrift.
  Klink cynisch maar ik meen het oprecht hoor! Man, man, man, wat een scene. Met die gele badjas.

  En dat we over vijf jaar niks meer van je horen bedoel ik ook niet cynisch hoor.

 29. Ronald

  Als je het zelf maar geloofd, Ferry.
  Wat een verschrikkelijke arrogantie voor iemand met weinig successen op zijn CV… ik hoef hem niet te zien hoor.

 30. Ronald

  @ Tin, Waar heeft hij precies in geacteerd, GTST is geen acteren…

 31. Sven L.

  wat n zurigheid weer hier… die gast komt er wel.. goed tv-hoofd.

 32. onzeker over mijn uiterlijk

  Ik ben echt onzeker over mijn uiterlijk, vind niet alles even mooi aan mezelf.”

  het is zijn piemel…..dat móet haast wel, dat is altijd zo met bodybuilers….gohzzz wat erg voor ‘m…..gossamme……

  erg

  rot man

 33. onzeker over mijn uiterlijk

  Ik ben echt onzeker over mijn uiterlijk, vind niet alles even mooi aan mezelf.”

  het is zijn xiemel…..dat móet haast wel, dat is altijd zo met bodybuilers….gohzzz wat erg voor ‘m…..gossamme……

  erg

  rot man

 34. Bing4ever

  hij de hunk van GTST…laat me niet lachen

  Er is maar 1 echte hunk in GTST en dat is Everon (Bing)

 35. Nerd

  wat een arrogante lul zeg!

 36. Anoniem

  haha…je kan deze jongen toch niet serieus nemen..een soapster als hij verdient 1800 per maandd ….bruto

 37. van Deudekom

  Het is gewoon een trend. Hoe minder je kunt…hoe lichter je bent…des te makkelijker verschijn je aan de oppervlakte. Lucht verkoopt tegenwoordig prima. Alleen jammer dat die lucht niet eens meer wordt gebakken en niet echt fris is.

 38. DD

  Nou Ferry de bezoekers van mediacourant vinden je niet leuk… Ik ook niet!

  Valt het jullie ook op dat wanneer iemand van Idols 4 (jaja zijn seizoen waar hij tot zijn grote verbazing niet door het publiek naar de liveshows werd gestuurd) elke oud deelnemer keihard afkraakt.

  Et mannetje kan het nog steeds niet verkroppen!

 39. Anoniem

  en al had er een heel andere titel gestaan, dan waren de reacties ook niet zo gemeen. De titel lokt het als het ware uit. Mensen lezen de tekst niet maar reageren op de titel: Jullie zijn dom!!

 40. Max

  Oh mijn god, die jongen is fout! Zo fout!

 41. Chiel

  Mark haalt de woorden uit mijn mond: Hij is ook leuk… voor een nachtje! ;)

 42. Harold

  Ferry heeft ook niet gevraagd of dit bericht op Mediacourant wordt geplaatst. Hoe dit artikel is geschreven kun je er gelijk al vanuit gaan dat er allemaal negatieve reacties komen, dat is jammer van Mediacourant. Als Drachtster ben ik trots op ‘onze’ Ferry.

 43. L3R0Y

  Alles wat hij doet, doet hij inderdaad leuk :-) Fijn voor hem ook dat hij werk doet dat hij echt leuk vind, dat hij blijkbaar gelukkig is en dat hij ook nog eens voldoende geld verdient. Top toch voor hem! Al denk ik dat het iets teveel geluk is voor de gemiddelde mediacourant lezer, gezien de zure reacties. Maar dat is meestal alleen maar een teken van jaloezie en afgunst. Dus vooral lekker zo doorgaan Ferry :-) Ik heb er geen last van ;-) En anders zap ik wel weg :-p

 44. Toine

  Ik kots van hem

 45. Querty

  Tja Ferry. Is Nederland he… Je kop gaat er gelijk af als je zoiets zegt. Maar eerlijk gezegd vind ik je ook een eikel los van de quote.

 46. boemboem33

  is dat zo of is dat wat de mensen willen dat je denkt?

 47. Zuurpruim

  Wat een lekker joch is het toch, love him!

 48. Plato

  Op FOK! vinden ze hem niet zo leuk

 49. Jos

  Net zo’n kwal als die Kooiman.

 50. Valt wel mee

  Wishful thinking? Dat moet wel!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.