Joris Linssen wil geen imitator als opvolger

Joris Linssen hoopt dat de nieuwe presentator van Hello Goodbye hem niet gaat proberen te imiteren. Dat vertelt het NCRV-gezicht in Veronica Magazine. Linssen gaat voor een opvolger met een eigen geluid. “Acht jaar lang heb ik zes maanden per jaar op de luchthaven rondgelopen met een cameraploeg. Ik ben toe aan iets nieuws. Ik hoop dat mijn opvolger er een eigen stempel op drukt en niet te veel op mij wil lijken. Een frisse wind door een programma kan nooit kwaad“, legt hij uit. 

De presentator vindt het erg leuk dat hij zo veel reacties op zijn aangekondigde vertrek heeft gekregen. “De mooie commentaren zijn hartverwarmend. Het is een geweldig format, maar het is nu eenmaal tijd. Ik ben een avontuurmens. Ik moet blijven opletten en ervoor zorgen dat ik niet blasé word. Dat het geen trucje wordt. Ik ben bang dat dat gaat gebeuren als ik blijf.”

Het huidige seizoen van Hello Goodbye, het laatste met Linssen, is volgens hemzelf een topseizoen. “Sterker nog, beter is Hello Goodbye niet geweest. Ik ben op mijn best, het team is op zijn best, de verhalen zijn op hun best. We zaten in een montagehok gewoon te huilen bij een gezinshereniging. Zo aangrijpend!

Schiphol zal voor mij nooit meer hetzelfde zijn.”

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen