Floortje Dessing wil niet in Wie is de Mol

Floortje Dessing moet er niet aan denken om kandidaat te zijn in Wie is de Mol. Dat vertelt het BNN-gezicht in VARAgids. Aan Dessing zou de AVRO geen droomkandidaat hebben. “Bij Wie is de Mol? – dat ik wel goed vind – zou ik er binnen een week uit liggen: ik ben geen groepsdier. En ik ben al genoeg op tv. Straks gaan mensen zeggen: heb je háár weer. Ik verbaas me vaak over de eindeloze trits realityprogramma’s en het carrousel van zichzelf recyclende BN’ers dat erin figureert.” 

De reislustige presentatrice is voornamelijk te zien in haar eigen programma 3 op Reis. “Mijn eigen programma’s kijk ik weleens terug, maar niet voor mijn plezier.

Ze kijkt ook reisprogramma’s van anderen. “Als het om reisprogramma’s gaat, is mijn absolute held Michael Palin. Joanna Lumley is ook geweldig. Dat zijn zulke persoonlijkheden.

Ik hou van outdoor-series op Discovery, maar blijf ook weleens hangen bij van die onzinprogramma’s op TLC, zoals Cake Boss en Next Great Baker. Of bij Say Yes to the Dress.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen