‘Echt meisje’ Priscilla wint 27.500 euro in RTL 5-show

Priscilla van der Meer heeft de finale van Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf gewonnen. Ze kreeg van presentator Ad Visser 27.500 euro mee naar huis. Dat was donderdag te zien op RTL 5. De dame, bekend van Beauty & De Nerd, versloeg Oh Oh Cherso-sterren Roos van Gelder en Bibi Breijman. “Toen ik aan die avontuur begon, dacht ik dat ik binnen twee dagen het vliegtuig terug zou pakken, maar ik heb doorgezet en ik weet nu dat ik veel sterker ben dan ik dacht“, zegt de winnares.

Door de tv-reis in Nepal waardeert Van der Meer het leven nog meer. “Ik heb heel wat emoties ervaren tijdens deze spirituele tocht en ik heb ups en downs gehad, maar wat niemand had verwacht, gebeurde toch: veni vidi vici. Ik kwam, zag en overwon!”

Ze heeft al een bestemming voor het prijzengeld. “Ik ben erg blij dat ik gewonnen heb en een deel van het geld investeer ik in mijn beautysalon. Het andere deel gaat, ondanks het advies van Ad, naar een organisatie in Thailand die zich inzet voor het welzijn van de straathondjes!

Van der Meer gaat komende winter op reis naar Thailand om het geld zelf aan deze organisatie te overhandigen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen