RTL 4-baas Erland trots op Winston

Foto: Nick van OrmondtErland Galjaard, de grote baas van RTL 4, is zeer trots op Winston Gerschtanowitz. Zijn tv-show Let’s Get Married begon zaterdag met 1,6 miljoen kijkers en daarmee zijn de twijfels van Galjaard, die de tv-show twee jaar lang tegenhield, volledig weggenomen. “We zijn bijzonder trots op Winston en zijn zelfbedachte show Let’s Get Married. Hiermee laat hij zien dat hij van meer markten thuis is: van het bedenken en produceren tot prime time presenteren“, zegt de zenderleider.

Niets anders dan winnaars, stelt Galjaard. “Winston maakt met Let’s Get Married een mooie stap in zijn ontwikkeling, en tegelijkertijd voegt RTL 4 opnieuw een scorend format toe aan de sterke zaterdagavond.”

Let’s Get Married versloeg onder meer Paul de Leeuw, die een miljoen kijkers trok naar Nederland 1. Op hetzelfde uitzendmoment wist geen enkel programma meer kijkers te boeien.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen