Patrick Lodiers wil elk jaar P.S. Tot Volgend Jaar

Patrick Lodiers wil het tv-programma P.S. Tot Volgend Jaar elk jaar op de buis. Eind 2010 riep hij kijkers op om hun goede voornemens vast te leggen in een videoboodschap en zondag onderzoekt hij in de tv-show wat daar van terecht is gekomen. “Ze zien hoeveel er kan gebeuren in een jaar en wat je allemaal kunt bereiken. Misschien ga ik ze eind 2012 nog wel een keer bezoeken, van: goh, hoe sta je er nu voor? Dit kan zomaar een terugkerende serie worden“, zegt hij in Mikro Gids.

In elk van de acht afleveringen bezoekt Lodiers drie mensen om de balans op te maken. “Je hebt echt de goede voornemens – mensen die willen afvallen of stoppen met roken – en je hebt mensen die binnen een jaar een droom najagen, bijvoorbeeld het opstarten van een kamelenboerderij.

Zelf heeft Lodiers weinig gevoel voor het onderwerp. “Ikzelf ben helemaal geen goedevoornemensman. Ik kijk altijd een beetje hoe het jaar loopt.

P.S. Tot Volgend Jaar is om 21.25 uur te zien op Nederland 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen