Guus Meeuwis gaat door met Ik Hou Van Holland

Guus Meeuwis heeft al ‘ja’ gezegd tegen een tweede serie Ik Hou Van Holland. Dat verklapt de zanger in Avrobode. Hoewel Meeuwis pas zaterdagavond zijn debuut maakt als teamcaptain in de tv- show, hebben zowel RTL 4 als de zanger zelf genoeg vertrouwen in een vervolg. “In het najaar doe ik sowieso nog een seizoen en als beide partijen tevreden zijn, ga ik heel graag door. Ik zou het erg prettig vinden als de muziek de komende jaren te combineren blijft met Ik Hou Van Holland.

Meeuwis vindt Ik Hou Van Holland naar eigen zeggen ‘superleuk’. “Ik heb echt genoten van de opnames. In het begin was het even wat onwennig, maar daar was ik vrij snel overheen. Ik ben een beetje bij de hand genomen door Jeroen en Linda de Mol, die het programma al jaren samen maken en erg goed op elkaar ingespeeld zijn. het is een geoliede machine en ik had het gevoel dat ik in een warm bad stapte.

Hij is de opvolger van Peter Heerschop. “Hem vervangen betekent niet dat je hem na moet gaan doen. Ik kreeg te horen dat ik vooral mezelf moest blijven en laat ik daar nou eens erg goed in zijn. Ik hou natuurlijk ook van een lach, dus als er een grap voor mijn voeten lag, raapte ik hem heus wel op. Jeroen is natuurlijk de echte grappenmaker en dankzij hem komt het meestal vanzelf wel los.

Ik Hou Van Holland is om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen