Wilma Nanninga vindt AVRO en SBS 6 respectloos

Wilma Nanninga, hoofd entertainment bij De Telegraaf, vindt dat de AVRO en SBS niet respectvol omgaan met hun kijkers. Ze vindt dat de omroepen hun publiek serieuzer moeten nemen. “Recentelijk zag ik Frits Sissing in Op Zoek Naar Zorro zo lang om de uitslag heen ouwe- hoeren. Dan word ik fel. Zeg gewoon of iemand door is of niet. SBS 6 doet het bij Popstars ook: en maar rekken en maar rekken. Het is respectloos tegenover je kijkers en het is ook niet echt. Ik hou niet van nep.”

Nanninga zegt dat ze ‘venijnig’ kan worden van onechte televisie. “Boer Zoekt Vrouw is ook boerenbedrog“, zegt ze kwaad in VARAgids. “Ik geloof niet in het verliefd worden voor de camera. Bij Spoorloos zie je tenminste nog echte emotie. 24 uur met vind ik goede televisie. Wilfried de Jong is een heel goede interviewer. Hij oordeelt niet, hij laat het zien.”

Bewondering spreekt Nanninga uit voor Paul de Leeuw. “Paul de Leeuw is ook beter geworden. Laatst zag ik hem met Victor Reinier en hij stelde allemaal privévragen. Ik dacht: het lijkt wel of hij voor de pagina Privé interviewt. Paul ging toen verder dan ik ooit zou doen. Ik kreeg het er zelfs een beetje benauwd van.”

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen