RTL 5 ook in 2011 met VIP-editie Expeditie Robinson

Geplaatst op Fri 03 Dec 2010 om 10:58RTL 5 komt in 2011 opnieuw met een VIP-editie van Expeditie Robinson. Dat heeft een zegsvrouw van RTL 5 vrijdag bekendgemaakt. De finale van het eerste celebrity-seizoen van Expeditie Robinson trok donderdag het recordaantal van 1,4 miljoen kijkers. “Na het grote succes van deze VIP-versie is een vervolg onver- mijdelijk. De nieuwe reeks met bekende Nederlanders en Vlamingen staat al op de agenda voor volgend jaar. Maar welke celebs durven de overlevingsstrijd aan te gaan?“, aldus de woordvoerster.


15 Reacties op “RTL 5 ook in 2011 met VIP-editie Expeditie Robinson”


 1. Edwin

  Ik ben hier helemaal niet blij mee ! Ik verlang nog steeds terug naar de tijd toen het nog door Net 5 werd uitgezonden.

 2. Sverige

  Dat is geweest.
  Had liever gezien dat ze seizoenen met en zonder celebs zouden afwisselen.
  Hopelijk ook nu eens echte celebs, want vaak is het toch het b-garnituur dat meedoet aan dit soort programma´s

 3. Anonymous

  Regina is naar mijn mening wel echt de terechte winnaar van dit seizoen!

 4. Anonymous

  Gelukkig: daar is de zegsvrouw weer.

 5. Timor

  Ik hoop wel dat ze weer een nieuw mooi rijtje bekende nederlanders weten te strikken. Niet zoals bij de pelgrimscode, want daar zitten op een aantal mensen na, een zielig hoopje zoals Geert Hoes en die slechte acteur uit ONM.
  Bij ER hebben ze dat dit jaar veel beter gedaan.

 6. Timor

  En wordt het trouwens ook niet weer tijd voor een titanen editie zoals op Talpa destijds? We zijn immers 5 jaar verder.

 7. Vincent

  Vond het een vreselijke studio met een onwijs lelijke vloer, de finales in de vorige seizoenen die in een studio werden opgenomen, waren veel beter! Het was vreselijk saai, gelukkig won degene voor wie ik was. ;) Jammer van Saar verder!

 8. jan91

  Reactie op Vincent: Inderdaad, de hele climax van het programma was er ook af. Het is vreselijk slecht bedacht als je de finale maanden later notabene in een studio door middel van stemrondes beslist. Doe dan een echt uithoudingsvermogenspel. Volgend jaar zul je nog zien dat de kijkers mogen stemmen op wie de winnaar moet worden.

 9. Vincent

  Reactie op Timor: Die ‘Strijd der Titanen’ werd op Tien uitgezonden in het voorjaar van 2007 dacht ik. We zijn nu dus pas 3 edities verder. Een VIP versie, een 100 mensen versie en een mannen/vrouwen versie (allen RTL5). Nog geen tijd voor een titatenreeks dus wat mij betreft…

 10. Anonymous

  Waarom niet gewoon een finale op een eilandraad op het eiland? Meer in stijl van het spel ! En dan kun je na de climax alsnog overschakelen naar de studio (of opgenomen materiaal) voor een na-praatje.

  Daarnaast vind ik het persoonlijk het wel jammer dat er weer BN’ers meedoen volgend jaar. Die lijken zich toch iets meer bewust van de camera, weten hoe ze zich moeten gedragen, etc. De complotten, strategieen, etc. waren een stuk heftiger de jaren ervoor.

 11. Bart

  @vincent
  het zijn er toch wel degelijk 4:
  2007 ( concept 100 mensen)
  2008 ( concept regulier)
  2009 ( concept vrouwen ( aangevuld met mannen)
  2010 ( Vips)

 12. Martijn

  Bij de vip editie heb je direct al een band met bepaalde kandidaten. Ik vind dat persoonlijk wel fijn!
  Benieuwd wie er in het nieuwe seizoen mee gaan doen!

 13. A. Pietersen

  Tja, blijft raar dat de Pelgrimscode en ER gelijktijdig lopen. Kijkers van ER die mogelijk ook naar de Pelgrimscode hadden willen kijken zullen dit nu niet of nauwelijks gaan doen. Jammerlijke beslissing van de PO.

 14. Anonymous

  Ik hoop dat van de Nederlanders mee gaan doen:

  – Floortje Dessing
  – Hind
  – Sophie Hilbrand
  – Charlotte Besijn
  – Victoria Koplenko

  – Bas Muijs
  – Sascha Visser
  – Regilio Tuur’
  – Dennis Storm
  – Jaap Reesema

 15. Danny van der Sluys

  Reactie op Anonymous:
  Dat is inderdaad een strakke combo!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.