Jamai, Stacey en Yes-R in jury Junior Songfestival

Foto: RTLIdols-winnaar Jamai, X Factor-jurylid Stacey Rookhuizen en rapper Yes-R zitten dit jaar in de jury van het AVRO Junior Songfestival. Tijdens drie liveshows op televisie bepalen zij samen met de finalisten van vorig jaar en de kijkers thuis, welke kandidaten er door gaan naar de finale van het muziekfestijn voor kinderen. “Het talent van vorig jaar was ongekend. Bij het AVRO Junior Songfestival worden zij gestimuleerd om het beste uit zichzelf naar boven te halen“, zegt Rookhuizen.

Vorig jaar zaten Jeroen van der Boom, Lange Frans en Yolanthe Cabau van Kasbergen nog in de jury van het Junior Songfestival. Vorig jaar werd de Nederlandse Ralf Mackenbach winnaar van het liedjesfestijn.

Wie Nederland dit jaar gaat vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Minsk, wordt bekend tijdens de live-finale op zaterdag 2 oktober.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen