Johan Derksen: ‘Humberto Tan klaagt over mij bij RTL’

Foto: Kastermans FotografieJohan Derksen is niet zo gecharmeerd van de presentatiekunsten van zijn RTL-collega Humberto Tan. De relatie tussen de twee voetbalpresentatoren is onder het vriespunt gezakt. “Humberto Tan is heilig verklaard bij RTL. Hij is het troetelbeertje van het Nederlandse volk, maar ontbeert feitenkennis en stelt geen relevante vragen“, vertelt Derksen (60). “Tan heeft bij de RTL-directie geklaagd dat ik een hetze tegen hem ben gestart, maar ik vind hem juist een bijzonder aardige collega.

Derksen in Veronica Magazine: “Hij is een prettig mens en hij gaat correct gekleed, maar hij kan niet zo goed voetbalprogramma’s presenteren. Hij babbelt maar voort, maar blijkbaar is charisma en ‘lekker vallen’ ook belangrijk.

De voetbaldeskundige lijkt overal een mening over te hebben. Toen hij vorig jaar samen met Wendy van Dijk te gast was bij Knevel & Van den Brink, haalde Derksen flink uit naar haar tv-show Million Dollar Wedding. “Over weggooi-amusement van RTL mag je een mening hebben. Ze liet wat dingen zien en toen zei ik: ‘Het is smakeloos en je moet het niet willen maken’. Ik heb haar die avond verder niet meer gehoord. Waarschijnlijk geeft die RTL-directeur, met wie ze het doet, iets minder tegengas.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen