Bridget Maasland: ‘Beauty & De Nerd erg leuke productie’

Foto: Marianne HouzetBridget Maasland en haar Vlaamse collega Mathias Coppens openen deze avond op RTL 5 het derde seizoen van Beauty & De Nerd, waarin negen nerds aan negen beauties worden gekoppeld. Zelf constateerde Bridget al dat ze de show nooit zou kunnen promoten in Pauw & Witteman, maar dat weerhield haar er niet van opnieuw ‘ja’ te zeggen tegen de nieuwe serie. “Het is een heel leuke productie“, vertelt ze. “Vorige keer in de Ardennen was het al super, nu in Thailand helemaal.

Bridget Maasland is blij met Beauty & De Nerd, vertelt ze in Avrobode. “Het was een logisch gevolg nadat ik het programma het tweede seizoen ook heb gepresenteerd. Maar ik was ook enthousiast omdat het de vorige keer zo leuk was Mathias Coppens, mijn Belgische copresentator.

Er verandert wel één en ander dit seizoen. “De casting ging dit jaar nog beter dan vorig jaar. We hebben één koppel omgedraaid, waarbij de man de ‘beauty’ is en de vrouw de nerd. In Amerika hebben ze dat gedaan en daar was het een groot succes. Hier heeft het ook goed uitgepakt. De acht koppels die al op dat eiland zitten, zijn echt in shock als er na twee dagen opeens een nieuw stel voor hun neus staat. Dat zorgt voor een beetje reuring.

Beauty & De Nerd is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen