Toppers krijgen veel kritiek over optreden Songfestival

Prominente Nederlanders hebben veel kritiek op het optreden van de Toppers op het Nationaal Songfestival. Dat blijkt vandaag in De Telegraaf. “Ik heb mijn schaarse vrije avond lopen vergooien met een playbackshow van De Toppers“, roept Ben Cramer. Volgens Ruud de Wild is er met de uitslag geknoeid, en zangeres Marga Bult heeft kritiek op het koor: “Een van die zangeressen was zo beeldvullend dat De Toppers erbij in het niet vielen. Gordon heeft een te grote vinger in de pap gehad.

Ben Cramer: “Shine is een leuk liedje, maar daar is alles mee gezegd. Naar mijn mening totaal niet geschikt als Nederlandse inzending. En waarvoor zit er een vakjury, als het publiek het laatste woord heeft? Alleen uit commercieel oogpunt.

De Toppers zelf vinden alle kritiek jammer. “Laten we het negativisme vergeten. Wij hoeven ons met live zingen toch niet te bewijzen. Iedereen werkt met een band. We maken er een grote show van in Moskou“, zegt Gordon. René Froger: “Ik kan me voorstellen dat mensen in eerste instantie afkeurend reageren, maar dit is wel de wereld van het nieuwe songfestival. Je weet dat de hele aardbol zit mee te kijken.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen