507.000 kijkers voor Million Dollar Wedding


De kijkcijfers van zaterdag 25 oktober 2008 (SKO)

Million Dollar Wedding (RTL4, 19:58) – Mike en Nanda zijn de trotse winnaars geworden van een miljoenenbruiloft in Million Dollar Wedding. Tijdens de ontknoping zong Rene Froger ‘This is the moment’, waarbij Wendy van Dijk de namen van de winnaars oplas. Het ver- liezende paar Tibor en Linda moesten genoegen nemen met een tweede plaats, maar mogen wel acht dagen op een cruise. De finale van Million Dollar Wedding werd zaterdag door 507.000 kijkers (madl: 7.9%).

Volgende week is in de climax van Million Dollar Wedding te zien hoe Mike en Nanda hun droombruiloft beleven. “Het gevoel is niet te beschrijven. Op dit moment lopen we allemaal over van gevoelens. Wat een spanning! Wat een waanzinnig gevoel!“, zegt ceremoniemeester Marjolein. “Het is gewoon nog niet te bevatten, dat Nanda en Mike volgende week in De Grand staan!” Mike en Nanda zijn vanmiddag te gast in Life & Cooking.

Euro Hockey League (NET5, 12:28) – Na het goud van Peking is Minke Booij klaar met hockey. Het telefoontje van NET 5 om de Euro Hockey League te presenteren, kwam dan ook als geroepen, vertelt ze in De Telegraaf. “Of ik het gezicht wilde worden van de Euro Hockey League, de officiële Europese clubcompetitie voor mannenteams. Hartstikke spannend natuurlijk en geen idee eigenlijk of ik het wel kan. Natuurlijk ben ik wel wat gewend op mediagebied. Als aanvoerster van Oranje had ik natuurlijk al de nodige ervaring met camera’s, microfoons en het geven van interviews. Maar presenteren is een ander verhaal. Gelukkig kon ik een paar keer meelopen met Edward van Cuilenborg en John van Vliet, maar vandaag gaat het dan toch echt gebeuren. Volgens mij is het gewoon ’t beste om in het diepe gegooid te worden, zo zijn ze allemaal begonnen. Als opvolgster van Maud Mulder probeer ik gaandeweg zoveel mogelijk mijn eigen stijl te ontwikkelen.” Euro Hockey League trok zaterdagmiddag 33.000 kijkers (madl: 3.8%).

Holby Blue (KRO, Ned2, 22:45) – De KRO startte zaterdagavond met de nieuwe Britse detectiveserie Holby Blue. De hele eerste serie wordt in één keer uitgezonden. Cal Macaninch speelt de belangrijkste rol in de tweede spin-off van de 22-jarige Britse ziekenhuisserie Casualty. “Behalve een heel kort gastoptreden van de belangrijkste dokter daar, staat de serie geheel op zichzelf“, legt Cal uit in Mikro Gids. “De enige overeenkomst zit hem in de fictieve stad waar de serie is gesitueerd: Holby.” De acteur wilde graag meespelen in de serie van EastEnders-scenarist Tony Jordan. “In tegenstelling tot al die andere ensembleseries rondom de poltiei houdt deze reeks zeer nauw de vinger aan de pols van wat er op dit moment speelt voor die beroepsgroep.” Holby Blue werd door 446.000 kijkers (madl: 7.9%) bekeken.

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen