Ruben Nicolai binnenkort in As the world turns op RTL 8

Foto: Manon van der ZwaalDe aflevering van As The World Turns waarin Ruben Nicolai (foto) een gastrol speelt wordt binnenkort uitgezonden in Nederland. “De aflevering van de soap waarin Ruben Nicolai een gastrol heeft gespeeld, is op vrijdag 14 maart te zien bij RTL 8“, aldus een zegsvrouw van RTL 8 vandaag. Ruben Nicolai van BNN wilde altijd al graag in de bekende soapserie spelen. “Hoe hij dit heeft bewerkstelligd, is enige tijd geleden te zien geweest in het programma Try Before You Die bij de omroep BNN.”

Wat moet je minstens een keer in je leven hebben gedaan? Daar gaat Try before you die van BNN om. “Ruben Nicolai wilde heel graag een keer meespelen in de moeder aller soapseries, As The World Turns“, legt een zegsvrouw van RTL uit. “Het is een hele prestatie om de set van As The World Turns, dat dagelijks in Nederland gemiddeld zo’n 800.000 kijkers trekt, te mogen betreden. De serie is voor veel beroemde acteurs de eerste stap geweest in de film- en televisiewereld.

Ruben Nicolai betreedt in de serie het stadje Oakdale in de hoedanigheid van barman Frank. Hij maakt zijn soapdebuut in een scène waarin Maddie en haar broer Louis een moeizaam gesprek aangaan in de bar van het Lakeview hotel, nadat ze hebben gesproken met Henry en Eve. “Het moment suprême voor barman Frank moet dan nog komen, want van ‘extra’ verandert Ruben’s rol ook nog eens in een ’talking extra’.

In een volgende scène gaat hij een conversatie aan met de vermoeide Simon Frasier die naar een drankje snakt. Barman Frank is er vervolgens getuige van hoe een broeierige ontmoeting plaatsvindt tussen Simon en een uitgedoste Carly Tenney.

De opnamen van deze aflevering vonden plaats in de zomer van 2006, het jaar waarin de zender CBS het vijftigjarig bestaan van de soap vierde. De aflevering van As The World Turns is op vrijdag 14 maart om 22.30 uur te zien bij RTL 8. De herhalingen zijn op maandag 17 maart (17.05 uur) en dinsdag 18 maart (09.05 uur) bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen