Ruud Gullit naar Britse zender

Geplaatst op zo 29 jul 2007 om 11:17Na het overgaan van de eredivisie naar RTL 4 zullen Ruud Gullit en Jan Mulder niet langer de vaste analytici zijn bij de hoogste voetbalcompetitie. Dat schrijft De Telegraaf. Volgens programmadirec- teur Erland Galjaard gaat Gullit komend seizoen zijn visie op het voetbal geven bij de Engelse tv-zender ITV. Eerder werd al bekend dat Frits Barend niet welkom is bij RTL. “Hij is druk met zijn internetzen- der. Ik vind het niet passend om iemand aan te stellen die ook werkt bij de concurrent“, zei Fons van Westerloo.


18 Reacties op “Ruud Gullit naar Britse zender”


 1. fan

  waar blijft wim kieft

 2. Erwin

  Ziet Fons van Westerloo ‘Het Gesprek’ als concurrent…?

 3. Valpa

  Alsof dat “Gesprek” er ooit gaat komen.. en als die er komt, dan krijgt het zo’n Family7 gehalte. Ik had trouwens Jan Mulder graag bij RTL gezien.. wie worden daar de analisten, op Johan Derksen na dan?

 4. el-g

  denk sowieso die kale… ben ze naam ff kwijt… die ook bij talpa zat

 5. ano

  Jan van Halst in ieder geval. Ik zit ook niet te wachten op Frits Barend. Zijn pro-AJAX mening hangt een ieder de keel uit. Wordt Sneijder getackeld dan jankt hij nog harder dan Sneijder en vermeend buitenspel is volgens Frits altijd in het nadeel van Ajax.

  En maar lopen Huilen hoe Ajax benadeeld wordt. Alsof dat andersom nooit gebeurd??? Hoe veel clubs moeten wel niet tegen Ajax waarbij Ajakkes van de scheidsrechters altijd het voordeel van de twijfel hebben.

 6. Erwin

  @Valpa: nou ‘Het Gesprek’ gaat er wel degelijk komen. Ze hebben al contracten met diverse kabelmaatschappijen door digitale doorgifte en het komt via internet.

 7. Jelmar

  kijk, dat is goed nieuws

 8. RT

  Op jan van Halst zit ik niet te wachten. Wat kan die muggeziften. Grote zeikstraal. Laten we het gewoon houden bij Johan Derksen en verder niets.

 9. dannytje

  @el-g
  Je bedoelt zeker humberto tan, die nu ook elke ochtend op radio 538 dj is.

 10. elg

  nee Jan van Halst idd

 11. Sander

  Doet die goed!

 12. Mart

  Ben erg blij dat jan mulder van de buis wordt gehaald wat een mafkees net als frits barend.
  Jammer dat het buitenlands voetbal overzicht niet gewoon in een apparte uitzending zit.Had liever gezien dat er op maandag nog een uitzending was met alle buitenlands wedstrijden achter elkaar geplakt zonder presentator en analyse zodat ook wedstrijden van de kleinere clubs te zien is.
  Zo is er op zondag tenminste alle tijd om in die 2 uur eens een goede talkshow(Voetbal insite) neer te zetten zonder dat er zendtijd opgaat aan die samenvattingen.
  Voetbal op zondag met gelukkig Genee ipv barbara
  alleen bij de analisten zou ik naast johan derksen graag jan van halst zien.
  Jan heeft het bij tien er goed gedaan altijd een uitstekende analyse van de wedstrijden.Zo kan jan van Halst zijn analyse van de wedstrijden geven en vult johan hem aan.En natuurlijk mag het nieuws van johan ook niet ontbreken mbt transfers en andere zaken.Maar absoluut het buitenlands voetbal overzicht en de voetbal talkshow scheiden en verdelen over 2 avonden.Als ze willen concurreren met studio voetbal dan komt het buitenlands voetbal overzicht dus op de maandag,Maar ik hoop dat het oude voetbal insite ooit weer op de maandag komt zodat de kijker niet de dupe is en beide programma”s kan volgen en niet steeds hoeft te zappen

 13. VI

  Mijn idee:

  Voetbal Insite moet blijven! Liefst op de oude stek : De maandag 22:30 uur!!
  Met Genee, Derksen en zo vaak als hij kan en mag van Utrecht, Willem van Hanegem afgewisseld met Van Halst (Twente) of Van der Gijp en een gast !
  Liefst een speler die ook wat kan, mag en wil zeggen!

  Wim Kieft zit achter de decoder Sport1.

 14. mart

  Dat zou het beste zijn ja maar ze willen concurreren met studio voetbal dat is het probleem.
  Opzich zit ik er niet mee maar wel met het feit dat zowel (Voetbal insite) als het buitenlandse voetbal in 1 uitzending wordt gepropt.

 15. Valpa

  @ dannytje: Vind dat Humberto het niet echt lekker doet op 538.. zet daar alsjeblieft Gordon neer ofzo

 16. Bor de Wolf

  De hoogste bieder, of niet Ruud….?

 17. sven

  Hoelang blijft Cruijff bij de NOS ?? Die zou ik wel naar Voetbal Insite willen zien gaan

  Als RTL tóch het prestige (zoals ze het zelf noemen) binnen gehaald heeft, moet je geld op tafel leggen om Cruijff te laten analyseren, is nog grappig ook negen van de tien keer ;-)

 18. Bart V.

  En jij bent grappiger dan je denkt Sven. (post 17).

  “nog grappig ook negen van de tien keer”

  Over Tien gesproken…..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.