Honderdste CSI Miami vanavond op RTL 5

Twee jaar na de start van Crime Scene Investigation, de wereldwijd succesvolle serie over een team forensische detectives in Las Vegas, zag de spin off CSI: Miami het levenslicht op televisie. In deze reeks wordt een soortgelijk team gevolgd dat ditmaal in het zonnige Miami moordenaars ontmaskert. In het huidige seizoen is het tijd voor de honderdste aflevering, die vanavond bij RTL 5 te zien is. De honderdste aflevering is getiteld ‘Death Pool 100’ en is tussen 20.30 en 21.30 uur te zien bij de televisiezender.

De honderdste aflevering is geen mijlpaal, aldus hoofdrolspeler David Caruso: “Het voelt niet als een mijlpaal, maar meer als de fundering voor iets wat nog groter wordt.

In Death Pool 100 wordt beroemdheid Dakota Hudson dood aangetroffen. Haar dood is het trieste resultaat van een gewelddadige roofoverval op het decadente feestje van een diamantair. Zij blijkt bij nader onderzoek echter niet door de dieven doodgeschoten te zijn. Het spoor hiervan leidt naar een zogenaamde death pool, feestjes waarbij gegokt wordt op welke celeb als eerste komt te overlijden. De inzet hierbij is groot en zelfs een lid van het eigen CSI-team blijkt zich hiermee in te laten.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen