Tien schrapt uitzending over masturbatiemarathon

Tien schrapt een documentaire over een masturbatiemarathon. De zender was van plan de documentaire op 13 maart uit te zenden maar door de ontstane commotie ziet de zender van John de Mol af van de uitzending op tv. Dat meldt het ANP. Volgens Tien heeft de ongelukkig gekozen titel van het programma ervoor gezorgd dat een onjuist beeld is ontstaan. Ondanks dat er geen expliciete beelden te zien zijn, wordt de uitzending toch geschrapt. Op de site van Tien zal het programma volgende week wel te zien.

CDA-kamerlid Joop Atsma noemde het programma “volstrekt absurd” en “smake- loos“. “Ik heb het idee dat Tien steeds meer de grenzen opzoekt van wat wel of niet kan. En dat ze daar ook steeds overheen gaan. Als het zou kunnen, zou ik dit soort programma’s acuut verbieden.” Atsma heeft op korte termijn een afspraak bij Tien.

De masturbatiemarathon is een Britse documentaire waarin twee seksuologen worden gevolgd tijdens hun voorbereidingen voor de ‘masturbate-a-thon’. Daarin masturberen zoveel mogelijk mannen voor het goede doel, namelijk aidsbestrijding.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen