Gerard Joling mag niet in Life and Cooking

Zanger Gerard Joling mag niet te gast zijn in het tv-programma Life and Cooking van Irene Moors en Carlo Boszhard. Dat zegt Joling op Radio 538. “Nee, de hoge bazen van RTL willen dat niet hebben. Zeker niet tij- dens deze ijsdansprogramma’s“, aldus Joling. “Dat is natuurlijk te kinderachtig voor woorden, omdat ik heel vaak acte de présence heb gegeven bij Carlo en Irene. Maar het ligt absoluut niet bij Carlo en Irene, het ligt gewoon bij degene die het programma maakt.

Het is niet de eerste keer dat een bekende Nederland de toegang tot de Life and Cooking-studio wordt ontzegd. Zanger Gordon was eind 2005 ook niet welkom bij het programma. Hij zou samen met Gerard Joling te gast zijn in het programma. Paul Römer, directeur van producent Endemol, stak daar echter een stokje voor. Volgens Gordon was een juridisch conflict met de producent de oorzaak. “Wij hadden onenigheid over het contract voor de Late Nicht Show die ik voor RTL 4 maakte. Bij de rechtbank is het tot een schikking gekomen, die Endemol veel geld heeft gekost. Daarom ben ik niet meer welkom”, vertelde Gordon destijds.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen