Zangwedstrijd met sterren in Life & Cooking

Het programma Life & Cooking komt zowel op zondag 24 als op zondag 31 december met een op Dancing With The Stars geïnspi- reerde zangwedstrijd, waarin be- kende zangers in duetten worden gekoppeld aan BN’ers die (nog) niet bekend staan om hun vocale kwaliteiten. Vier bekende duo’s verschijnen de dag voor kerst aan de start van de wedstrijd.

Drie duo’s gaan uiteindelijk door naar de uitzending op oudejaarsdag. In deze uitzending wordt duidelijk wie er met de Life & Singing Trofee 2006 aan de haal gaat. De zangers in deze afvalrace zijn Idols-winnaar en musicalster Jamai Loman, Mark Dakriet (ex-Replay) en Glennis Grace en Esther Hart, beiden ex-Songfestival– deelneemsters. Zij worden in vier duetten gekoppeld aan paparazzi-fotograaf Edwin Smulders, Hart Van Nederland-presentatrice Cilly Dartell, de fitness-goeroe van de vroege ochtend Karl Noten en actrice Inge Ipenburg (o.a. ‘GTST’ en ‘Westenwind’).

Het verschil tussen winnen en verliezen wordt bepaald door het publiek in de studio samen met een vakkundige jury, die bestaat uit professioneel jurylid Jacques d’Ancona en Idols-zangcoach Babette Labeij. Carlo Boszhard en Irene Moors nemen uiteraard de presentatie voor hun rekening, terwijl topkok Vincent tussen alle BN’ers een kerstdiner en een gepaste dis voor oudejaarsavond klaarmaakt. Life & Cooking is op zondagen tussen 16.45 en 19.00 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen