Talpa stopt Eredivisie Journaal

[img=200,205 left]http://www.talpa.tv/upload/94201_610_1126355226140-Tan.jpg[/img]Het dagelijkse Eredivisie Journaal bij Talpa keert na de winterstop niet terug. Het Journaal trok gemiddeld 200.000 kijkers en dat vindt Talpa te weinig. “Ook vragen we ons af of er in Nederland voldoende voetbalbeleving is om een dagelijks programma mee te vullen“, aldus een zegsman.

Een dagelijks voetbaljournaal stond in het verkooppakket van de Eredivisie CV (ECV) toen de uitzendrechten van de eredivisie werden verkocht aan Talpa. Volgens de Talpa-zegsman beschouwde de ECV het als een belangrijke pre dat Talpa een dergelijk journaal kon aanbieden. “De ECV heeft teleurgesteld gereageerd op het stopzetten van het programma, maar samen met hen gaan we op zoek naar een nieuw voetbalprogramma. Dat zal geen dagelijkse frequentie hebben.” [u]ANP[/u]

Meer in # Geen categorie

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen