‘Dwergwerpen: RTL 7 weet wat mannen willen’

Marcel Peereboom Voller, tv-recensent voor De Telegraaf, vraagt zich af of de kijkers van mannenzender RTL 7 wel zitten te wachten op de nieuwe tv-show Midget Fight. Er is veel kritiek op het programma, waarin lilliputters met elkaar vechten. “U ziet, zo’n kanaal een beetje leuk invullen is helemaal niet moeilijk. Als je maar vasthoudt aan het profiel van de doelgroep, in dit geval de man. En iedereen weet dat wij mannen gek zijn op vechtende lilliputters“, aldus de cynische tv-recensent.

Peereboom Voller neemt de slogan van RTL 7, ‘Weet Wat Mannen Willen’, op de hak. “Het gaat hier om worstelaars met dwerggroei die elkaar te lijf gaan in een programma waarvan RTL 7, dat weet wat mannen willen, blijkbaar vindt dat het sport is. Met humor en actie. Dus moet het wel in de programmering passen en zullen wij mannen er naar kijken. Denkt RTL 7.

Hij houdt zijn hart vast voor toekomstige programma’s. “Bijvoorbeeld over modderworstelende blondjes met cup D, voor onze mannelijke dosis sport en actie. Of iets met veel bier en dingen die breken. O ja, én ontploffingen. En kooigevechten. Een dronken lilliputter in een kooi, die in elkaar wordt gehengst door een blondje wier cup D aan het einde van het gevecht ontploft. Zoiets moet het worden, het ultieme programma. Volgens RTL 7. De zender die weet wat mannen willen.

Midget Fight is vanaf maandag te zien op RTL 7.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen