Wendy van Dijk: ‘The Voice-finale knalshow van de eeuw’

De finale van The Voice of Holland wordt volgens presentatrice Wendy van Dijk een uitzending om nooit te vergeten. De vier talenten Ben Saunders, Kim de Boer, Leonie Meijer en Pearl Jozefzoon strijden tegen elkaar om een auto en een platencontract, terwijl Adele, Bruno Mars en Duffy de finale internationale allure geven. “Ik ben een tikkeltje gespannen. Je voelt gewoon aan alles dat het zo’n happening wordt. Het wordt dé knalshow van de eeuw“, zei Wendy vrijdag op Radio 538.

Wendy is er trots op dat ze onderdeel is van The Voice. “Het is helemaal te gek. Ik geniet er ongelofelijk van. Het is één groot cadeau. Ik denk dat we het allen voelen als we op het podium staan. Ik hoop dat het ook overkomt bij de mensen thuis.”

De winnaar van The Voice zal rond 23.45 uur bekend zijn. Even later is Wendy jarig. “Normaal gesproken zijn we rond twaalf uur klaar. Dus het gaat er om spannen. Maar ik kan het niet mooier bedenken om veertig te worden op het moment dat je in een groot feest zit.

Producent John de Mol voorspelde donderdag ruim 3,5 miljoen kijkers voor de finale, en dat is volgens Wendy meer dan verdiend. “Zo’n mooie show hebben we niet eerder gehad of gekend.”

De finale van The Voice of Holland begint om 20.30 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen