Best bekeken première-aflevering De Afvallers ooit

Het tv-programma De Afvallers XXL is woensdag met 797.000 kijkers van start gegaan op SBS 6. Daarmee is het de best bekeken openingsaflevering van De Afvallers ooit, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De Afvallers was in 2005 voor het eerst te zien op televisie en ging in haar oorspronkelijke vorm drie series mee. In 2007 volgde een celebrity-editie en in 2008 werd de show omgedoopt tot De Afvallers XXL. De editie van 2008 opende met 770.000 kijkers, toen goed voor een premièrerecord.

Na bijna drie jaar is De Afvallers XXL nu weer terug op televisie. In de twee uur durende show van Marlayne Sahupala gaan gezinnen met overgewicht de strijd aan met de kilo’s. Dokter Frank volgt Sonja Bakker dit seizoen op als dieetconsulent.

Recht tegenover De Afvallers XXL scoorden woensdag alleen Nederland 1 en RTL 4 meer kijkers. Zo trok Tussen Kunst & Kitsch op 1 ruim twee miljoen kijkers, terwijl The Voice of Holland: Real Life 850.000 kijkers noteerde. Na The Voice ging RTL 4 overigens de diepte in met 10 Jaar Jonger In 10 Dagen, dat 467.000 kijkers noteerde.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen