Gordon zet in op miljoen kijkers voor Minute To Win It

Foto: William RuttenGordon hoopt dat zijn nieuwe spelshow Minute To Win It minstens een miljoen kijkers gaat scoren op de zaterdagavond van RTL 4. Hoewel Linda de Mols RTL 4- programma Ik Hou Van Holland op deze avond ruim twee miljoen kijkers weet te boeien, neemt Gordon genoegen met de helft. “Wij zijn al heel blij als we gewoon een miljoen kijkers halen op zaterdag- avond. Gewoon bescheiden zijn. Ik vind een miljoen al heel veel hoor. Op Zoek Naar God redt het niet“, zegt de zanger en presentator.

Minute To Win It neemt het vanaf 8 januari op tegen Op Zoek Naar Zorro op Nederland 1 en Popstars op SBS 6. “Ik heb er een goed gevoel bij. Het decor is prachtig, de kandidaten zijn waanzinnig en je zit op het puntje van je stoel“, zegt Gordon.

Kandidaten maken in Minute To Win It kans op 100.000 euro als zij tien spelletjes van een minuut succesvol weten te volbrengen. “In Amerika is het een miljoen, maar in Amerika is alles groot. De presentator is daar ook dikker, ha ha.

Volgens Albert Verlinde verwacht RTL 4 veel van het nieuwe programma. “Alle RTL-presentatoren hebben promo’s opgenomen waarin ze zo’n spelletje uitproberen. Winston en ik ook.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen