Winston Gerschtanowitz blij als een kind

Foto: Studio KastermansWinston Gerschtanowitz gaat op de eerste dag van 2011 De Postcode Nieuwjaarsshow presenteren op RTL 4. Hierin blikt hij met drie panels van twee bekende Nederlanders terug op 2010. Dat heeft RTL 4 dinsdag laten weten. Gerschtanowitz is erg in zijn nopjes met de klus, zegt Boulevard-collega Albert Verlinde. “Winston is er ongelofelijk blij mee dat hij een grote amusementsshow vol spelletjes mag presenteren. Hij is echt als een kind zo blij en gaat er flink werk van maken.

De kandidaten die meedoen aan de twee uur durende Postcode Loterijshow zijn Caroline Tensen, Bastiaan Ragas, Quinty Trustfull, John Williams, Loretta Schrijver en Gijs Staverman. “Wat weten ze eigenlijk nog van 2010? Kunnen ze meezingen met de grootste hits en zijn ze op de hoogte van de meest opmerkelijke nieuwsfeiten?“, legt een woordvoerder van RTL uit.

Elke panel wordt ondersteund door een publieksvak. “En die zullen van zich laten horen, want wint hun team dan gaat het publieksvak met mooie prijzen naar huis“, aldus de zegsman.

Ook voor de kijker zal het spannend zijn, want gedurende de uitzending vindt live de trekking van de KanjerPrijzenpot van 33 miljoen euro plaats.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen