Simone Walraven niet aanwezig in liveshow Popstars

Foto: Elvin BoerSimone Walraven zat maandag niet in de jury van de SBS 6-show Popstars. Het jurylid zat vast in Engeland. “Wat had ik graag in de Popstars-studio willen zijn voor onze kerstaflevering, maar helaas: de winter heeft heel Engeland en Europa op zijn kop gezet“, vertelde Walraven in een videoboodschap. “Er rijden geen treinen, bussen, er varen geen boten en er vliegen geen vliegtuigen. Dus ik zit vast. Vanaf deze stoel wil ik al onze fantastische kandidaten veel succes en plezier toewensen.”

Volgens presentatrice Tooske Ragas heeft Walraven er alles aan gedaan om in Nederland te komen. “Maar de winter heeft in heel Europa toegeslagen. Niet alleen in Nederland, maar ook in Londen, waar Simone vandaan moest komen. Alle luchthavens zijn dicht. Ze heeft alles geprobeerd. Ze slaapt al twee nachten in hotels en is duizend kanten op gegaan, maar ze kon het niet halen.”

Walraven hoopt volgende week wel present te zijn. Dan is de laatste aflevering van Popstars in 2010. “Volgende week ben ik er hopelijk weer bij“, laat ze weten.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen