Danny de Munk wordt SBS 6-presentator

Danny de Munk wordt presentator van SBS 6. De zanger is vanaf januari te zien als kandidaat in Sterren Dansen op het IJs en zal daarna verschillende nieuwe programma’s voor de zender maken. Dat heeft SBS maandag bekendgemaakt. “Danny de Munk is een man van het volk en past perfect bij onze familiezender. We komen in 2011 met verschillende nieuwe programma’s waarvan Danny er twee gaat presenteren. We kijken erg uit naar deze samenwerking“, zegt tv-directeur Tina Nijkamp.

Ook Danny is op zijn beurt blij met de volgende stap in zijn carrière. “Na film, zang en musical heb ik heel veel zin in het nieuwe avontuur dat televisie heet. Ik heb altijd al willen presenteren en na goede gesprekken met SBS 6 zijn we eruit dat ik in 2011 twee nieuwe programma’s ga doen. Maar eerst ga ik me van mijn beste kant laten zien op het ijs.

De Munk zei eerder al een televisiecarrière te ambiëren. “Ik zie mezelf wel een tv-programma maken als Gillend Naar Huis of ‘t Is Hier Fantastisch. Als het maar lekker volks is“, vertelde hij in september.

Welke programma’s De Munk voor SBS 6 gaat presenteren, is nog niet bekend.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen