Tooske Ragas: ‘Popstars is een prachtige show’

Tooske Ragas verheugt zich enorm op de liveshows van het SBS 6-programma Popstars. De presentatrice vervangt hier- in Gerard Joling, die op doktersadvies al maanden zijn rust neemt. “Toen ik gevraagd werd om samen met Nance de liveshows van Popstars te presenteren, heb ik niet lang na hoeven denken. Het is een prachtige show die door een leuk en hecht team wordt gemaakt. Daarnaast ben ik dol op live televisie en ik kan dus niet wachten om te beginnen“, vertelt Ragas.

Popstars is niet de eerste talentenjacht voor Tooske. “In 2002 presenteerde ze al de allereerste editie van Idols en ook grote shows als Het Beste Idee van Nederland en De Nieuwe Uri Geller prijken op haar cv“, vertelt een woordvoerder van SBS.

Nance vindt het leuk om met Tooske samen te werken. “Het wordt de eerste keer dat ik samen met Tooske een programma presenteer en dan ook meteen de liveshows van Popstars, maar ik heb er nu al zin in. Ik weet zeker dat Tooske en ik er iedere week een gezellige avond van maken.

Op dit moment behaalt Popstars zeer lage kijkcijfers. De tv-show trok maandagavond slechts 610.000 kijkers, het laagste aantal sinds de start in 2008.

De eerste liveshow van Popstars is maandag om 20.30 uur op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen