Carlo Boszhard geraakt door overlijden Nel Veerkamp

Foto: Nick van OrmondtCarlo Boszhard heeft met droefenis kennisgenomen van het overlijden van tv-persoonlijkheid Nel Veerkamp. De RTL 4-presentator ontving Veerkamp regelmatig in zijn weekendshow op televisie en was bovendien wekenlang te zien met een persiflage op Veerkamp en haar familie onder de titel De Veerbootjes. “Ze vond het zelf heel erg leuk. Ze was gek op dat tijgerspul dat ik ook altijd aan had. Ze heeft voor ons een bijzondere plek en we zullen haar niet vergeten“, zegt Boszhard.

Jacques d’Ancona was een groot fan van Veerkamp. “Die vrouw was zo’n bijzonder karakter. Daar heeft de televisie behoefte aan, daar heeft het land behoefte aan. Het land keek graag naar de Veerkampjes. Ik vind het ontzettend jammer dat ze er niet meer is“, vertelt hij in Shownieuws.

Zanger Koos Albert was pas geleden nog bij de ras-Amsterdamse. “Ik ben twee weken geleden bij haar geweest. Toen heb ik nog voor haar gezongen en haar hand vastgehouden. Ze vroeg of ik een nummer voor haar wilde zingen als ze er niet meer was. Dat doe ik altijd.”

Veerkamp werd bekend dankzij de soap De Veerkampjes in het programma Man Bijt Hond. Ze is dinsdag op 82-jarige leeftijd overleden in haar woonplaats Amsterdam.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen