‘Tijl Beckand blijft welkom bij Voetbal International’

Tijl Beckand mag ondanks de kritiek van Johan Derksen blijven aanschuiven in de talkshow Voetbal International op RTL 7. Volgens manager Gijs van Dam is de komiek niet afgeserveerd als vaste gast in het programma. “Johan heeft gezegd dat Tijl nog moet groeien in zijn rol als sidekick. Vooral aan zijn voetbalkennis moet hij nog werken. Maar Tijl zal zeker één keer in de maand blijven aanschui- ven bij het programma. Zo is dat ook contractueel vastgelegd“, zegt Van Dam in Veronica Magazine.

Johan Derksen zei vorige maand ontevreden te zijn over de optredens van Beckand in zijn programma. “Hij heeft het een beetje onderschat, want je moet natuurlijk wel veel parate kennis hebben om overal op in te kunnen haken. We praten in ons programma over de hele voetballerij, en nog internationaal ook. Als je er dan bij zit en je weet niet waar het over gaat, dan is dat wel eens vervelend bij live tv.”

Het meest recente optreden van Beckand in VI was afgelopen maandag. Hij kwam tien minuten te laat. “Ja sorry, ik kon een schnabbel overnemen van Wilfred, dus die kon ik niet laten schieten“, zei hij. Na de grap viel er een doodse stilte in de studio.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen