RTL 4 trots op kijkcijfers: ‘Nieuwe zaterdagavond scoort’

De neiuwe zaterdagavond van RTL 4 met Linda de Mols Ik Hou Van Holland en Carlo Boszhards Succes Verzekerd is een hit. Dat laat een zegsvrouw van RTL 4 vandaag weten. Succes Verzekerd is volgens haar “goed ontvangen“. Ik Hou Van Holland is al een bewezen succes. “De vrolijke tv-hit veroverden in het eerste seizoen begin dit jaar elke zaterdagavond al gemiddeld 1,3 miljoen Nederlandse harten en zet deze trend in het tweede seizoen succesvol voort“, aldus de zegsvrouw.

Het unieke aan Succes Verzekerd is dat elke kandidaat bij de start van zijn deelname één miljoen euro ontvangt. Voordat hij het geld mee naar huis mag nemen, moet de kandidaat eerst alleen nog ‘even’ zeven vragen goed beantwoorden.  De zegsvrouw: “Ook het compleet nieuwe RTL 4-spelprogramma ‘Succes Verzekerd’ met Carlo Boszhard is met bijna één miljoen kijkers goed ontvangen gisteravond.

Het gezellige RTL 4-programma ‘Ik Hou Van Holland’ is volgens RTL 4 helemaal terug. “Linda de Mol, Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge waren gisteravond weer lekker op dreef en trokken ruim 1,4 miljoen kijkers.”

Aanstaande zaterdag ontvangen Linda, Jeroen en Beau de volgende bekende gasten in de tweede uitzending van ‘Ik Hou Van Holland’: zangeres/presentatrice EliZe, voormalig wielrenner Michael Boogerd, actrice/regisseur Monique van de Ven, zanger Jody Bernal, visagist/haarstylist Leco van Zadelhoff en Rachel Hazes, de vrouw van Nederlands grootste volkszanger André Hazes.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen