Meidengroep Fierce en Janna eerste afvallers X Factor

Foto: William RuttenDe meidengroep Fierce en de 28-jarige Janna zijn de eerste afvallers van X Factor 2010. Samen met de 21-jarige Daniëlle kregen zij de minste stemmen van het publiek, maar Daniëlle werd in de sing-off gered door de jury. “Het getuigt ervan dat Nederland helemaal geen smaak heeft“, reageerde Janna vrijdagavond tijdens de uitslagshow van X Factor op RTL 4. Coach Gordon vreest dat zijn groep Fierce weinig stemmen kreeg, vanwege een filmpje dat te zien was tijdens de uitzending.

In het filmpje over Fierce was te zien hoe een lid van de groep loog over de reden waarom zij uren te laat was bij de voorbereidingen. Ze verzon dat ze haar kindje naar de eerste hulp had gebracht. “We hebben naar het ziekenhuis gebeld en daar heeft zich niemand gemeld met jouw naam“, zei Gordon, die de dame vervolgens naar huis wilde sturen. Toch stonden alle drie de meiden van Fierce vrijdag in X Factor.

De uitslagshow van X Factor, die vanwege uitloop bijna een half uur later begon, werd opgeluisterd door een optreden van de Britse zangeres Cheryl Cole. Er zijn nog tien acts in de race voor het winnen van het derde seizoen X Factor.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen