Jörgen Raymann werkt aan nieuw tv-format

Foto: NPSJörgen Raymann werkt aan een nieuw programmaformat. Hij wil een tv-reeks maken over diversiteit in Nederland. “Ik zou graag een programma willen maken dat toegespitst is op de mogelijkheid van diversiteit in Nederland. Zwart, geel, lesbo, homo, gehandicapt: iedereen krijgt hier een kans. Dat is de kracht van ons land; daaraan zou ik aandacht willen besteden. Aan zo’n format werken we nu“, vertelt Raymann in Televizier. “Er is zoveel negativiteit; we zouden positiever moeten zijn.

Raymann is druk bezig met het programma. “Ik ben nu ook producent bij Men at Work, dus ik heb de kans om zelf mee te denken over nieuwe programma’s. Ik word dit jaar 44 en ik hoop dat ik nog zes tot acht mooie tv-jaren voor de boeg heb. Jullie gaan nog veel horen van Raymann!

Op dit moment is Raymann elke zaterdag te zien in Raymann is laat. Hij is daar nog niet klaar mee. “Helemaal niet. Ik vind het nog steeds leuk om te doen. In Nederland moet alles altijd maar vernieuwd worden, maar ik snap niet waarom je dat zou doen als iets ontzettend goed werkt. Mensen vinden het programma nog steeds leuk.

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen