Peter R. de Vries klaar met Bram Moszkowicz

Foto: SBSPeter R. de Vries denkt dat zijn vriend- schap met RTL Boulevard-collega Bram Moszkowicz over is. Sinds De Vries riep dat hij niet snapt dat Moszkowicz Geert Wilders verdedigt, is de relatie tussen de twee ernstig bekoeld. In De Wereld Draait Door haalde Moszkowicz woensdag uit naar De Vries. “Zijn zijn kijkcijfers niet meer goed, of zo?“, riep de advocaat. De Vries: “We waren goed bevriend, ja. Dat zeg je goed. Ik denk dat we die conclusie moeten trekken, dat dat verleden tijd is.

De Vries heeft zelf niet naar De Wereld Draait Door gekeken, vertelt hij aan Radio 538. “Ik heb niet de hele uitzending gezien, want toen zat ik in de sportschool. Later heb ik er bij Pauw & Witteman wel een stukje van gezien. Ja, ook goede contacten sluiten soms niet uit dat je soms harde dingen over iemand zegt. Dat is aan Bram zelf ook toevertrouwd, hoor ik wel.”

De SBS 6-presentator heeft geen behoefte meer aan contact met Moszkowicz. “Ik was gisteren bij de rechtszitting tegen Geert Wilders in Amsterdam en toen was het wel opvallend hoe Bram zijn best deed om mij niet aan te kijken. Dan moet je de conclusie trekken dat de beste tijden voorbij zijn“, zegt hij. “Ik ben er wel achter dat het bij advocaten zo is: ‘Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt’. Dan kan hij natuurlijk beter niet met mij gezien worden, want ik ben een behoorlijke criticus van Geert Wilders.”

Ik heb dit al eens eerder met Bram meegemaakt. Dat was ook een cliënt die liever niet had dat met mij gesproken werd. Dat heeft twee jaar geduurd.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen