Songfestival-lied Vader Abraham heet ‘Ik ben verliefd’

De Nederlandse Songfestival-inzending voor 2010 heet ‘Ik ben verliefd (Sha-la-lie)’. Dat heeft componist en schrijver Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham, vrijdag bekendgemaakt in het radioprogramma Gouden Uren. Kartner heeft het lied zelf al opgenomen, maar het is de bedoeling dat iemand anders het gaat zingen op het Songfestival. “Met Ik ben verliefd (Sha-la-lie) hoopt de TROS Nederland weer op de kaart te zetten bij het Eurovisie Songfestival“, vertelt een zegsvrouw.

Op zondag 7 februari wordt in een 85 minuten durende uitzending van het Nationaal Songfestival bepaald wie Nederland met dit liedje gaat vertegenwoordigen. “Zes bekende Nederlandse zangers en zangeressen vaardigen een talent af die het lied op eigen wijze zal vertolken bij het Nationaal Songfestival. Dan wordt bekend wie in mei afreist naar Oslo, Noorwegen, voor de halve finales van het Eurovisie Songfestival op 25 en 27 mei 2010.”

Over de verdere invulling van het Nationaal Songfestival maakt de TROS binnenkort meer bekend. Yolanthe Cabau van Kasbergen zal in ieder geval de presentatie voor haar rekening nemen.

De finale van het Eurovisie Songfestival is op zaterdag 29 mei.

Het Songfestival-liedje van Pierre Kartner:

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen