Interview Van der Sloot bij Shownieuws

Shownieuws ‘heeft de hand weten te leggen’ op het exclusieve interview dat Joran van der Sloot onlangs gaf aan de Amerikaanse tv-zender ABC. De Nederlandse Joran was lange tijd hoofdverdachte in de zaak rond de verdwijning van de Amerikaanse studente Natalee Holloway op Aruba.

Het gesprek is deze week in twee delen te zien op donderdag 9 en vrijdag 10 maart in de vroege editie van Shownieuws om 19.25 uur bij SBS 6. De 18-jarige Joran van der Sloot zou de laatste persoon zijn geweest die Natalee levend heeft gezien.

Joran werd opgepakt en weken verhoord, maar uiteindelijk bij gebrek aan bewijs vrijgelaten. In het interview, dat in Amerika bekeken werd door 12,4 miljoen mensen, vertelt Joran onder meer over wat er die bewuste avond is gebeurd op het strand. Ook vertelt hij dat de twee plannen hadden om seks te hebben. Joran legt uit waarom hij in eerste instantie tegen de politie heeft gelogen en hoe hij na zijn arrestatie werd verhoord. In het interview vertelt hij dat het iedere dag aan hem knaagt dat het misschien heel anders was gelopen als hij Natalee niet alleen had achtergelaten op het strand.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen