Patty Brard jurylid in nieuwe televisieshow K2 Zoekt K3

Foto: SBSPatty Brard wordt één van de juryleden in het nieuwe SBS-programma K2 Zoekt K3. Dat vertelt Brard vandaag op pagina Privé in De Telegraaf. “Als íemand weet hoe het is om jaren in een driekoppige meidengroep te zitten ben ík het“, laat ze weten. “Ik heb genoeg meegemaakt met Luv’ om te weten waar de valkuilen zitten. Niet alleen is communiceren heel belangrijk. Zwijgen is soms nog beter, om op een later tijdstip alles uit te praten. Het laatste wat we willen, is een derde wiel aan de wagen.

Volgens Brard moet het nieuwe lid van K3 al gelijk van wanten weten. “Er is geen tijd om na de overwinning een stoomcursus K3 te geven. Vanaf het moment dat het nieuwe K3’tje bekend is, gaat ze aan de slag. Voor de komende anderhalf jaar staat de agenda van de dames bomvol. Niet alleen met optredens, maar ook met een musical en een film. Dus dames, stroop de mouwen alvast maar op.”

De overige juryleden in K2 Zoekt K3, dat een samenwerkingsverband is tussen het Vlaamse VTM en SBS 6, zijn K3-choreografe Axana Ceulemans, K3-tekstschrijver Miguel Wiels en professioneel jurylid Marc Forno.

Het nieuws dat de blonde Kathleen Aerts na tien jaar de in Nederland en België zeer succesvolle formatie K3 gaat verlaten, sloeg op 23 maart in als een bom. Dit betekende echter niet het einde van K3. Karen en Kristel gaan in de televisieshow op zoek naar een derde lid voor de meidengroep.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen